linneavikberg

lite nytt

 
Eller rättare sagt ganska mycket nytt med tanke på hur kort tid jag inhandlat allt på.
Från vänster: Lily Lolo Mineral Finishing Powder Flawless Matte, Lily Lolo Angled Blush Brush, Too Faced Primed & Poreless Primer, Emma S Moisturising Eye Gel, Emma S Moisturising Facial Mist, Make Up Store Microshadow "Smog", Viva La Diva "Face-Eyes and Cheek makeup kit" och Emma S Cleansing Facial Wash.
 
Egentligen är det bara Emma S produkterna jag hunnit använda än eftersom de andra införskaffades/anlände i förrgår resp. igår. Har dock inte riktigt hunnit bilda mig en uppfattning om dem än. Till en början gillade jag för det första inte lukten och jag tyckte att eye-gelen var kladdig men det har gått över. Tycker också att jag fått "knottrigare" hy sen jag började använda dem men det kan bero på många saker. Att det är höst till exempel. Så jag ska ge dem ett tag till så får vi se om jag använder upp allt eller om det blir soporna.
 
I vanliga fall kör jag på Id Bare Minerals Mineral Veil som Finishing Powder men det svider ordentligt i plånkan varje gång man ska köpa nåt av det märket. Fast det är sjukt bra grejer! Tänkte i alla fall prova Finishing Powder:et från Lily Lolo som tydligen också ska vara riktigt bra, och dessutom kostar betydligt mindre. Idag blir första testet.
 
Är sjukt taggad på att prova Too Faced Primed & Poreless Primer:n också för den har jag läst så grymt mycket bra om, typ att det är världens bästa produkt. 300 spänn för en tub på 28g kändes lite saftigt men det är bara hoppas den är så grym som alla verkar tycka och att den räcker länge.



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback