linneavikberg

Last day of 2012

Blev väckt imorse av att Mange ringde och frågade om jag kunde jobba 10-17, gick med på att jobba till kl 13 och sen fick Matilda ta över :)
Har trots att jag hade sjukt mycket att göra + jobb i några timmar hunnit göra allt klart och nu sitter jag och väntar på att Emanuel och Lova ska komma och hämta mig. De bjuder mig och Emma på tre-rätters ikväll och sen får vi se vad som händer.
Årets sista dag! Sjukt.


Hej igen!

Stina kommenterade min aktivitet på bloggen och nu när den legat nere i typ 1,5 vecka känner jag mig redo att börja om.
Haha blir så sjukt irriterad på andra som inte uppdaterar sina bloggar men orkar inte skriva själv ;)
Men nu är jag back in business, lovar!


Tapeter

Hehehe här sitter jag på en pall i hallen och har just tryckt typ en hel påse polly. Orkar inte måla. Vill kunna knäppa med fingrarna och göra allt klart på en sekund så vi kan sova här inatt.
Tänkte i alla fall att jag kunde visa tapeterna som vi satt upp, är huuur nöjd som helst!
Sen får ni inte se nåt mer förrän det år helt klart tror jag :]
Den gråa har vi på två väggar i vardagsrummet, den lila är fondvägg i sovrummet och den randiga har vi i hallen. De övriga väggarna i sov- och vardagsrummet är helt vanligt vita och köket har vi målat vitt.


Dan före födelsedan

God morgon allesammans!
Idag är det en enda dag kvar tills jag fyller 19. Den åldern är ju inte så ball men det är ändå nånting med att fylla år, man har som en speciell känsla i kroppen. Lite som på julafton :)
Tror jag ska göra gröt till frukost idag, sen åker jag in till stan.


18:e december

God morgon!
Någon mer än jag som inte kan fatta att det är den 18:e december idag? Alltså 18:e!!? Jag fyller 19 om två dagar, julafton är om 6 dagar och om 13 dagar blir det ett nytt år. Förutsatt att vi får leva så länge, vi kan ju också ha bara 3 dagar kvar i livet. Den där meningen blev inte riktigt korrekt kände jag men whatever.
Igår blev det en riktig slappardag. När jag lix hade varit på lovägen hela dagen till kl fyra tänkte jag att det var lika bra att vänta med att fara till lägenheten tills Mike slutat jobba, dessvärre gjorde han det typ halv sju och när vi hade ätit var det för sent för att åka och köpa kablar så vi bestämde oss för en ledig-kväll vilket var otroligt skönt.
Idag dock, måste jag till lägenheten för att slipa och spackla på vår nyinbyggda garderob och så ska jag gå en vända på stan. Sen börjar jag jobba kl 15.00.


Santa Baby

Det må vara att det bara är en vecka kvar till julafton och tre (!!) dagar kvar tills jag fyller år men jag tänkte bjuda på en till önskelista. Nu så här i sista minuten har jag kommit på lite saker som jag vill ha till mig själv och inte bara till lägenheten. Önska får man ju alltid göra ;)
 

Vissa punkter kan ni ta med en nypa salt. Men som sagt, önska får man alltid.




lurad!

Idag blev inte alls någon produktiv dag som jag hade tänkt. Det känns att man hållit på och slitit i lägenheten typ varje dag i en månad och även de dagar jag stannat hemma och inte gjort det har jag känt mig stressad över att ha varit så o-produktiv.
En sån dag blev det idag. Förrän lägenheten är helt klar kommer jag inte kunna slappna av på riktigt.
Nu ska jag i alla fall ta en varm skön dusch, mina fötter är isbitar efter att ha suttit blickstilla vid datorn i typ två timmar nu, och sen ska jag antingen vila/städa i Mikes rum eller röra på arslet och ta mig till Tjärhovs.

Saknar den här tiden lite grann♥

Godmorgon!

Hej igen, saknat mig? ;)
Det har verkligen varit fullt upp med lägenheten och jobb på senaste tiden + att blogg.se-appen inte funkat så därför har det ekat tomt här i en dryg vecka. Men nu känns det som att allt ska lugna ner sig (pjooh!!) och appen verkar funka som den ska så nu ska här bli lite mer uppdatering i alla fall.

Igår var jag och Mike på IKEA. Vi fick inte med oss riktigt allt på listan men av vissa grejer hittade vi bara inget vi gillade så då tänkte vi att det är lika bra att köpa det i skell nånstans i stället. Det gick oväntat bra att komma överens om allt och inte ens Mike, som egentligen inte alls var taggad, hann bli jätteless.

Nu ska jag äta frukost och sen gå en stund på stan och köpa julklappar sen tillbaka till lägenheten för lite final målning och sånt :)

Ha en bra dag!


Julmys

Ikväll ska jag mysa med de här flickorna, och temat är givetvis jul. Vi ska dricka glögg och julmust, äta pepparkakor, lussebullar, julgodis och titta på "love actually". ❤


Visstja, VIKTIGT

Idag är det exakt fjorton dagar = två veckor kvar tills jag fyller år. Så ni kan ju börja fundera på födelsedagspresenter nu.


Torsdag

God morgon alla mina beundrare!

Haha. Igår köpte jag ett skydd/fodral/skal (vad säger man??!??) till min mobil och eftersom jag varit utan ganska länge nu så känns den som en hajfena typ. Nivet, hajfenamobil. Men nu kan jag tappa den hur mycket jag vill, nästan.

Har kramp i axelmusklerna idag eftersom jag spacklat tak två dagar i rad. Det är förjävla jobbigt. Speciellt när taket är 2,70 högt och alltså ovanför skallen. Man borde kunna vända det uppoch ned så man kunde sitta på det och spackla och sen hänga upp det igen när man är klar.
Idag ska jag i alla fall få göra lite roligare saker som att spackla med 40-40 (betong-spackel typ) och bygga en vägg.

Hej så länge.
Random och rolig bild:


Julklappar

Tycker inte bara det är svårt att komma på vad man ska önska sig, det är ju minst lika svårt att komma på vad man ska ge bort. Mamma brukar vara enklast. Alla av manligt kön är omöjliga att komma på bra presenter och julklappar till.
Man vill ju inte ge bort saker bara för att ge bort. Det ska ju vara något personligt som mottagaren verkligen kan uppskatta. Och det är just därför det är så jävla svårt att komma på grejer. Annars hade man ju kunnat ge typ en påse med skumtomtar till alla man känner men hur kul blir det ?
Jag älskar att ge bort saker när jag känner att jag verkligen lyckats komma på något som jag vet att personen i fråga kommer att uppskatta. Det är nästan lika bra som att få presenter och julklappar.
Till Mamma kom jag på för länge sen vad jag ska ge, har tillochmed kommit på ett rim till den julklappen. Och jag tror faktiskt att jag kommit på vad jag ska ge Mike, nu gäller det bara att hitta det och kunna få tag i det före jul, som faktiskt bara är 19 dagar bort...

wishlist

 
Ju äldre man blir, desto svårare har det blivit att önska sig saker till födelsedagen och julafton. Pengar är alltid en given punkt på listan dock. I år blir det väl mest inredningsprylar jag vill ha men eftersom vi inte flyttat än och inte riktigt kännt vad vi ska ha för stil är det himla svårt att önska sig spesifika saker. Det enda jag vet är att jag vill ha en turkos filt från Åhléns. Så önskelistan blir varken särskillt lång eller rolig detta år, tyvärr.

spackel

Måste säga att trots att vi haft lägenheten i 2,5 veckor bara så börjar entusiasmen och inspirationen för renovering att tryta. Är lite trött på allt damm och att det är stökigt och skitigt överallt. Idag ska det som sagt spacklas och förutom att bygga väggar runt öppningen till vardagsrummet så är det typ bara spackling och slipning kvar innan vi kan börja tapetsera, men just det är ju det tråkigaste man gör!
Har börjat fantisera om när man kan kliva innanför den där dörren och gå och sätta sig i soffan och bara kolla på tv, eller att kunna ta en dusch, eller äta middag sittandes vid ett bord. ÅÅÅÅÅhhhh vad jag längtar! Nu ska jag promenera in till stan och jobba riktigt flitigt ett tag innan jag sätter mig på cykeln mot moröhöjden för jobb.
 
 

December

DECEMBER!! Kan inte fatta hur jävla fort tiden går! Det är alltså 3:e december idag. 17 Dagar tills jag fyller 19. 21 Dagar till Julafton. 24 Dagar till 2013. Och förhoppningsvis ca 14 Dagar tills jag och Mike kan flytta in i lägenheten.
 
Helgen har spenderats med att lägga golvvärme i hallen i läggan, jobba, fira att Mikes chef fyllde 50, gå lite på stan på skyltsöndag och sen jobba lite till. Idag ska jag helspackla en vägg i hallen bl.a. och sen blir det mera jobb. Resten av veckan (utom söndag) är jag ledig från ica så ni vet vars ni hittar mig ;)