linneavikberg

tisdag igen

Hej!
 
Sedan senast har jag... jobbat. Men ikväll är sista kvällen på den här 8-dagars jobbveckan och sen är jag ledig onsdag-totrsdag-fredag vilket ska bli såå skönt! Det blir alltid kaos hemma när man jobbar mycket för när man då väl är hemma känns inte städning som det roligaste. Ska börja ta tag i det så smått idag och imorrn blir det storstädning.
 
Egentligen har jag inte så mycket att säga. Har bara lust att blogga. Älskar dem som bara kan skriva om vad som helst. Läste en blogg när jag gick i gymnasiet av en anonym kille som skrev jätterandom och jättebra inlägg. Kommer till exempel ihåg ett där han skrev om sina tankar när han duschat tidigare den dagen och det var typ den bästa texten jag läst! Sån skulle jag vilja vara.
 
 

Tisdag

 
Hej kompizar!

I helgen har jag varit i Hemavan med "min" klass. Eftersom jag hade anmält mig innan jag bestämt mig för att hoppa av ville jag, och fick jag följa trots att jag inte egentligen är student vid ltu längre. Det har varit en blåsig men rolig helg med ett härligt gäng som jag kommer sakna.... 
Bilden ovan är från när jag var i Storklinta förra året men eftersom jag inte tagit en enda bild i helgen fick denna bli stand-in.

Nu börjar verkligenheten om på riktigt, med andra ord. Idag är det jobb 15-22 som gäller och ska jobba kväll 8 dagar på raken, vilket i  ärliighhetens namn känns lite tugnt men när man jobbar med stjärnorna på moröhallen är det inga problem!