linneavikberg

Tack Emma ♥

Har ganska länge tänkt att jag ska köpa nya koppar eftersom de vi har haft från Ikea är världens minsta, fulaste och tråkigaste. Råkade säga det högt och då sa Emma att hon hade åtta koppar hemma som hon ändå tänkt slänga så jag kunde få dom, och de är precis vad jag ville ha! Tack!♥
 
 

Favourite

För ett tag sen bad jag Mange på jobbet ta in denna för den finns nästan ingenstans att köpa. Det slutade med att jag fick köpa hela lådan för lite bättre pris. Älskar den här för den ger bra med fukt, som mitt ansikte verkligen behöver, och så får man ett fint glow av den. Dock svider det rätt bra om man får den i ögonen. Men tips!
 

#tbt

Alltså finns det något bättre än att hitta gamla bilder !? Dessa är från när jag och Mimmi var i Grekland efter skolavslutningen 2011♥

Ups and Downs

Haha mitt bloggande har verkligen sina perioder...
På senaste har jag jobbat mycket och lagt ner större delen av min lediga tid på träning så därför har det inte blivit så mycket dator-tid. Idag är jag dock ledig ♥
Gått med Emma på stan en sväng och skjutsat bilen på service. Nu har Mike tagit den och dragit till fjällen. Att han åker bort över helgen gör inte så mycket, men hatar när han tar bilen med sig haha... 
 

Nostalgi

Hittade som sagt igen min och Hannas gamla blogg för någon dag sen och det är nog det roligaste som hänt den här veckan. Vi var inte så flitiga på att lägga upp bilder på den tiden men det är bara så roligt att läsa vad man gjorde på dagarna, vad man hade för problem osv.
Det är det som är fördelen med att ha en blogg i stället för en vanlig dagbok, okej man kan inte skriva lika personliga saker för det är aldrig helt säkert, men det finns ju alltid kvar! En dagbok kan man ju tappa bort eller den kan gå sönder och då finns inte de där minnena kvar. Man tror att man kommer ihåg mycket av sitt liv men när man läser sånt där i efterhand inser man hur mycket man totalt glömt bort och hur roligt det är att återuppleva det.
 

My hometown

Det blev inget av att hälsa på farmor idag för vi kom oss iväg från stan så sent men några timmar i storkågeträsk hann det bli i alla fall. Finns inget mer rogivande än att vara där. Det är så tyst och stilla, tryggt, lugnt, mysigt och vackert. Så himla fint det är på landet!! ♥



Fina Fingrar

  1. Baslack är givet om du ska måla naglarma, annars kan de bli missfärgade och lacket sitter sämre utan. Avsluta alltid med topplack och bättra på det varannan dag så håller det ännu längre! Det är inte så dumt att använda även om du inte har lack heller, för att ge naglarna lite stöd och glans. Seche Vite är kung! (Kanske därför det är utsett till världens bästa topplack)
  2. Rengör aldrig under naglarna med nånting vasst, då lossnar lite av nagelbädden från själva nageln vilket i längden leder till sköra och "svampformade" naglar. -Skrubba rent med vatten, tvål och en nagelborste!
  3. Klipp aldrig naglarna, fila ner dem. Använd helst en fin (som i inte grov) glasfil och fila alltid mot mitten av nageln, aldrig fram och tillbaka för då förstörs fibrerna och naglarna blir sköra.
  4. Investera i en poleringsfil! Ju tjockare desto bättre. Polera i längdrikting med den grova sidan (hur ofta beror på hur grov den är, men var försiktig, annars blir nageln tunn och skör!) och sen vilken riktning du vill med den släta sidan. Eftersom jag har målade fingrar visar jag på stortån:
     
  5. Köp nagelbandsolja och smörj varje kväll. Orsaken till svaga naglar är oftast för lite fukt.
  6. Om du gillar att måla naglarna men inte är så bra på det är detta en bra-att-ha-sak. En remover-penna. Det är typ "vassa" topsar som "innehåller" nagellacksremover vilket gör det jätteenkelt att ta bort ifall du målat lite utanför. Den går dessutom fylla på med både ny remover och tya toppar! 

Indien

Sista destinationen - Indien. Vi hade egentligen bokat hela veckan i Dehli men fick höra att det absolut inte var värt att stanna där mer än två nätter så vi åkte runt The Golden Triangle för att få se lite mer. Och oj vad vi fick se! Mest tempel och motorvägar men det var det värt. 

Utanför vårt hotell lät det  såhär en dag. Vet fortfarande inte vad det var för slags tåg...

Eldragningen ser lite annars ut än här...

Sopsorteringen också.

Framför Mahatma Gandhi's grav. Den här dagen var jag som värsta kändisen. Det kom fram x antal indier och ville ta kort med mig/oss. "It's because you're so pretty" sa guiden. Turismen är ju inte så himla stor i Indien så många har väl aldrig sett en vit person, antar jag?

Lotustemplet i solnedgången

Soluppgångarna var helt magiska - tack vare avgasdimman som ligger över stan..

Taj Mahal var magiskt! 

Kolla! Så snygg Mike är på den här bilden! ♥

Det var inte lika mycket kor på gatorna som jag väntat mig, men en hel del kossor fick vi ändå se.

Ett solur som man med 2 sekunders marginal kan räkna ut vad klockan är med.

Vattentemplet som till största delen faktiskt ligger under vattenytan.
Trots att vi hade en helt fantastisk resa var hemgången väldigt efterlängtad!

Kan lugnt säga att detta har varit mitt livs resa (hittills i alla fall!) och jag är så nöjd! Dessvärre kan jag inte känna att jag "bockat av" de länder vi har besökt, har bara fått mersmak och vill tillbáka och se mer av dem! 


Betongkepan på

God morgon!(?)
Hade riktigt roligt igår trots att jag till en början inte var särskillt peppad alls. Och trots att jag bara drack en vinare och inget mer är huvudet rätt tugnt idag. Vi har myst upp oss i soffan och sett Frozen och n
u lutar det åt att gå på Dallas.

Idag ska jag åka till farmor med pappa för att rensa ur hans gamla grejer då farmor snart ska sälja huset, och sen  ska vi åka till storkågeträsk en sväng också, det blir mysigt.
Ha en mysig söndag ni med, och tack till alla inblandade för igår ♥

Thailand

Under tre veckor i Thailand tog vi (jag) kanske totalt 30 bilder. Ångrar såklart i efterhand att jag inte var flitigare med kameran , menmen... Större delen av tiden där spenderade vi med Lova och Emanuel :)

Vi hyrde moppar på Koh Samui och besökte en gyllene jättebuddha som tydligen var ett måste att se

På Fullmoon hade vi kommit överens om att "jävlar vad vi ska ta kort!" men det gick sådär. Har totalt fyra bilder från den kvällen.
Näst sista kvällen innan vi skiljdes åt.

Vårt magiska hotellrum de sista tre nätterna i Bangkok. 31kvm stort!
 

Långhelg

God Morgon! 
Idag är det lördag och för en gångs skull är jag ledig! Är även ledig imorgon och på måndag, och helt ärligt vet jag inte om jag är så taggad på det. Man tänker alltid att man ska hinna göra så mycket när man är ledig en hel dag men sanningen är att oftast får man mer gjort under de lediga timmarna man har på en arbetsdag...
 
Jag har precis ätit en mango  (älskar veckorna när de kostar 10 kronor på ica!) och nu ska jag fara på gymmet en sväng innan Emma vaknar för då ska vi gå på stan och försöka hitta en outfit till henne inför kvällen. Emanuel och Björn bjuder nämligen till fest eftersom de startat egen firma. Så grattis till dem!
 
En supergammal bild på mig. Igår upptäckte jag min och Hannas gamla blogg på nytt och det är den bästa upptackten på länge! ♥