linneavikberg

Friday

Allas favoritdag är kommen! ♥ 

Som sagt innebär den inte någon ledighet för mig, utan snarare tvärtom. Idag ska jag jobba 11.00-20.00 och i morgon 12.15-22.00 men som tur är har jag det skönaste passet på jorden på söndag; 17.30-21.00.
 
Just nu sitter jag och borde egentligen göra mig klar men lyssnar på musik och läser bloggar i stället. Och jag åt just en nektarin men tror den har jäst i plastpåsen för den smakade lite alkohol. Undrar om jag blir full nu som Emil och griseknoen? Det hade varit kul, då är man ju som ändå oskyldig.
 
Jaja, nu ska jag börja göra mig redo. Ha en bra dag allihop! 


världens längsta dag

Den här dagen började ca 05.15. Dvs jävligt tidigt. Jag har varit i vaken typ rekordlänge. Och det verkar aldrig som att den här dagen kommer ta slut.
Anledningen till att jag klev upp så tidigt var att jag skulle börja jobba 06.30 för att lära mig grilla. Det som var soft var att jag fick sluta kl 12! 
Efter jobbet har jag gått en sväng på stan med Lova och Melina varifrån jag fick med mig en långkjol hem. Sen var planen egentligen att jag skulle följa Mike till paintballbanan men det blev inställt så han står och rakar sig och jag passar på att äta lite B&J och kolla nelly.com.
Har en känsla av att det blir en tidig kväll ikväll så god natt typ :)
 
 
Såhär ser kjolen ut som jag köpte idag. Obviously inte exakt som på bilden till vänster eftersom jag, tråkig som jag är, köpte den svarta. Den kommer från Hennes & Mauritz och kostade två hundringar.

SIck

God måndag!
Jag har egentligen inte så mycket att säga för tillfället, förkylningen fortsätter att styra mitt liv vilket innebär att jag har legat i soffan som en död fisk hela dagen i princip. Har varit hundvakt och tur är väl det, annars skulle jag nog inte ha gått utanför dörren en enda gång.
Dock känns det som att det går åt rätt håll så i morgon blir nog en lite mer aktiv dag förhoppningsvis. 
 
Nu ska jag och min nydushade sambo krypa ihop och streckse Big Bang ♥
 

Saturday

God kväll, hoppas ni har en mer fartfylld lördagsafton än mig.
Efter att jag slutat jobba kl 14 drog jag och mamma en sväng på vårmässan där vi gjorde ett gratis syntest och åt lite thaimat, sen fanns det inte så mycket mer att göra. Det var jättelite stånd och ännu mindre folk så vi blev inte så långvariga. När jag kom hem la jag mig i soffan och sov några timmar och sen dess har jag legat kvar här. Jag ocg Mike har precis sett "Water for Elephants", som var mycket bättre än väntat, och nu har Mike gått över till Artic för att spela kubb.
Jag är rätt sliten idag, förkylningen har satt sig mer i hela huvudet nu så det blir en tidig kväll ikväll med för i morgon är det öppning som står på shemat igen. Men jag klagar inte, tycker det är rätt skönt att göra bort att jobba på förmiddagen.
 
Water for Elephants får fyra av fem toasters, kanonbra! 
 
Det börjar luta åt sänggående för min del nu känner jag, så God natt!♥

Godaste teet!

Mycket gott idag, hehe.
Eftersom jag har värsta kråkhalsen idag investerade jag i ett te och en honung och mium! säger jag bara. Detta var ett mycket smakligt te måste jag säga och det blir dessutom gott med honung i, som är rena balsamet för halsen. Vissa teer kan ju vara goda men blir jätteäckliga om man har honung i dem, men inte detta! Dessutom är det ekologiskt så det känns ju ännu bättre.
 
Önskar att jag kunde skriva att jag sitter med en stor kopp av denna kombination just nu men tyvärr är den en liten ful jäkla kaffekopp från ikea. Nästa gång jag går på stan ska jag tvinga mig själv att köpa en sån där stor blommig och fin kopp på Indiska. Jag älskar allt som kommer från Indiska, i alla fall i inredningsväg, och kopparna är inget undantag men jag blir alltid för snål eftersom att jag nästan aldrig dricker te/choklad/kaffe och vad ska man då betala 70 spänn för en kopp för? JO; för att ibland får man ont i halsen och då skulle det vara mycket roligare att ha det, om man hade en fin kopp att dricka sitt goda te ur!
 
Jaja, nu ska jag ta och dricka upp och sen blir det sängen. Jag öppnar i morgon men slutar kl 14.00 så det känns rätt soft ändå.
God natt ♥

Beyonce Pulse NYC

 
Alltså jag dör så god den här parfymen är! Fick ett prov när jag köpte nåt på Åhléns senast och jag blev kär direkt! Har aldrig fastnat så för en parfym nån gång tror jag, så detta är nästa köp som jag ska göra. Det bästa är att jag har ganska länge funderat på att köpa en ny parfym men tycker det är skitsvårt att hitta någon men nu fick jag den serverad som på silverfat. Love it!

sore

Idag mår inte halsen bra och ögonen är ömma men det tror jag beror mer på att jag kollade på teve heeela dagen igår mer än att jag är förkyld.
Det känns lite som en skam när det är så bra väder, men jag har bestämt mig för att ta bussen till moröhöjden idag i stället för att cykla. Som sagt så är det alltid motvind och dessutom får man solen rakt i ögonen. Typiskt nog så tog Mike bilen till jobbet just idag när jag hade velat ha den jättegärna. Men buss funkar.
Dessutom är det mer miljövänligt än att ta bilen, och billigare!
 
 
Mamma jobbar idag så jag ska åka dit några timmar innan jag själv börjar jobba för att vara valp-vakt. Det är tur att mamam inte bor på Uppfinnarvägen längre för då hade det blivit himla omständigt att ha Pontus. Haha eller det tycker jag väl att det är ändå. Jag är så glad att Mike har stenvägrat att låta mig skaffa en valp, för det är jäkligt tidskrävande, mycket mer än man tror!
 
 

Fint va?

Haha som vanligt när jag känner för att "börja om" att skriva på bloggen vill jag ändra design men Ain't nobody got time for dat! Så då fuskar man och tar en färdig. Oftast är inte de heller så snygga men idag känner jag att jag hittade en keeper! Vi får väl se hur länge den känslan håller i sig.
 
 
 
 
 
Det gäller att göra livet lätt för sig! Dock hade jag typ lika gärna kunnat hinna göra en design under tiden jag gjorde de här två bilderna. Paint är ju inte elit. Men kände mig lite som Kissie när jag gjorde detta. Om man gör egna bilder får man kanske 700 000 läsare per dag eller vad hon nu har. Fast kanske man ska hitta något som är snäppet bättre än Paint i så fall?

thursday

Hehe detta är ingen produktiv dag vill jag lova. Sov först till kl 12 och sen dess har jag ätit brunch och stoppat in lite disk i diskmaskinen. Mest sitter jag och är nöjd över att ha dator. Minst nöjd är jag över att ha ont i halsen och att det blåser så mycket ute. Men som tur är behöver jag i alla fall inte cykla till jobbet mot den här vinden idag. Alltså jag fattar inte hur det är möjligt att man alltid har motvind när man cyklar?? Jag måste vara världens snabbaste cyklare eller nåt hehe. Det är dock inte så ball som det kanske låter, eftersom jag inte får några pris eller så för min snabba cykling.  Man kanske skulle skaffa en sån där supersnabb hjälm som de har?
 
Fortsättningsvis idag ska jag fortsätta med att göra så lite som möjligt hade jag tänkt. Eventuellt fundera ut nånting att äta till middag och sen ska jag bara mysa med Mikaelponken.
 
 

Älska dator

 
Äntligen har vi en ordentlig dator! Trots att det enda värda man egentligen gör vid datorn är att betala räkningar så känns det himla skönt att ha en som inte tar fyra dagar på sig att starta och går segare än en snigel på kryckor, vilket min lilldator gör..
Med ca tio tappra läsare här får vi se om jag nu orkar ta tag i bloggen igen eller hur det blir. Jag tycker ju typ att det är roligt egentligen men det brukar ju inte hålla i sig så länge åt gången hehe.
 
Läget just nu ser ut som så att jag tror jag håller på att bli sjuk men som tur är så är jag ledig imorgon så då ska jag se till att vila ordentligt. Ska börja med det redan nu faktiskt, så godnatt ♥

Jag är så romantisk


Jag ljög!

Jag kom på vad det bästaste av allt är i mitt liv just nu!! Det är att jag har bestämt vad jag ska göra av mitt liv i höst! Eller jag har inte bestämt vad jag ska göra direkt men jag har i alla fall kommit fram till vad jag inte ska göra. Jag ska inte plugga. Så. Då var den saken ur världen.


Tydligen var det länge sen sist

Halloj, önskar jag kunde säga att jag har ett liv och därför inte har uppdaterat men misstänker att jag bara är lat.
Har sen senast bland annat firat Lova_hot 20 år, uppdaterat programvaran i telefonen, kanske jobbat lite och hängt i sthlm.
Det bästa i mitt liv just nu är att jag har lagt över alla gamla bilder till datorn och uppdaterat telefonen. Och att det är varmt ute enligt termometern. Det sämsta är att jag inte orkar fara och träna men jag måste innan jag börjar jobba kl 17.00. Har ätit en heeeeel del i helgen så nu är det new life. Igen.
Kolla hippie-elefanten! ❤