linneavikberg

Wiiioooo

Idag åker vi!! Ikväll kl 19.25 (tror jag) drar vi till stockholm och av nån jävla anledning är jag nervös!?!? Wtf, jag brukar aldrig vara nervös för att fara nånstans? Jaja, det kommer bli jäkligt kul i alla fall, jag är ruskigt taggad!!

Senast jag var i sthlm,med älskling. Detta var alla bilder jag tog haha...


11.50

Bra självdisciplin? Ställde väckaren på kl 10 och vaknade också då. Nu är klockan snart 12 och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Jag hatar instagram. Och facebook. Och alla bloggar som är kul att läsa. -jag har ju mycket att göra idag!!


@ jobbe'

Sitter i lunchrummet och har lite rast från mitt tunga arbetspass 17-23 och har just tryckt två st rosifrutti eftersom vi har 2 för 10:- i veckan, men känner att magen nog tyckte att det var lite förhastat. Trots priset.
Om jag hade haft blont hår alternativt varit mörkhyad skulle jag haft den så kallade ollonskalle-frisyren idag men eftersom jag är blek och mitt hår är mörkt får jag inte riktigt den effekten.
Hade tänkt visa en bild där Mimmi demonstrerar hur det ska se ut men hittade ingen på min telefon :(


Nedräkning

På Onsdag drar jag, Stina och Mimmi till stockholm för att på torsdag se Coldplay Live på Stockholm Stadion och på fredag se Lady Gaga Live på Globen. Det kommer bli hur collt som helst!
 
Jag och Stina stannar till måndagkväll och Mimmi åker hem på söndag, så vi kommer hinna göra en massa annat ball under den här veckan också. Grönan är spikat och det lär bli en hel del shopping också. Dock hade jag tänkt försöka få brudarna till att gå med på att vi försöker hålla oss lite till second hand, annars lär man ju bli ruinerad.

P-stav

Idag har jag varit och satt in en p-stav. Det gjorde lite ont. Jag hade lokalbedövning, men grejen är stor som en tändsticka så vafan hjälpte det. Fast om jag inte hade haft det hade jag väl varit död nu. Minst.
Sitter med bandage nu och det känns ärligt talat en smula överdrivet, en tändsticka är faktiskt inte så himla stor, men hon sa att jag skulle ha så och jag är lydig jag.
Inga barn på minst tre år!


Strandgatan

Kan avslöja att det blev inget av med lägenheten på strandgatan. Det är ju en jättefin lägenhet och den ligger ju sjukt bra till men både jag och Mike kände ändå inte att det var "hemma", så vi bestämde oss för att vi ska fortsätta leta. 
Även om jag är sjukt taggad på att flytta hemifrpn och flytta ihop med den bästa personen jag vet så känns det bättre att vänta tills vi hittar en lägenheten där vi känner att "den här ska vi ha!". Visserligen är det Mike som ska köpa den och jag ska bara hyra in mig hos honom så att säga men även om det kommer vara hans lägenhet så kommer det vara vårt hem. Och det känns ganska viktigt att det verkligen ska kännas rätt.
På sätt och vis tror jag det är bättre om lägenheten inte är så nyrenoverad och fixad för då är det lättare att göra den till sin egen. Det känns ju lite som ett slöseri med pengar om man ska hålla på och tapetsera om och hålla på när allt är sprillans nytt.

Söndag

Hejsan hoppsan, här var det dött ser jag.
Det beror på att jag hade fullt upp med att baka västerbottenspaj, besöka kiropraktorn och hänga på kräftskiva i bastuträsk i fredags.
I går och i dag skulle man kunna sammanfatta med vilning fast jag ska dra och jobba några timmar kl 17.00 så jag får lite gjort idag i alla fall.
Lite bilder från i fredags:


Snyyygg tjej

Idag blev en riktig lat-dag. Jag började med att kliva upp kl 08.00 för att vara på Umo kl 10.15. Sedan var planen att jag och mamma skulle ut och promenera och kl 12 skulle jag ha mött upp några jobbarkompisar för att hitta på nåt kul. I stället för promenad och häng med ica-folk har jag legat i soffan och sovit ca 3 timmar.
Såhär pigg och utvilad känner jag mig och ser jag ut att vara. Hur är det ens möjligt?
Har inte vågat kolla ordentligt än hur mycket jag har pajat sminket, hoppas det går åtgärda i alla fall för jag börjar jobba om en timme.


Blood

Målade naglarna i en riktigt djup, blodröd färg igår. Lacket är köpt på h&m förra året och jag tycker det är skitsnyggt, jag som i vanliga fall har lite svårt för rött nagellack. Fick min bekräftelse igår när Mike sa att jag hade snygga naglar. Jag trodde han skulle dissa dem till 100% så jag blev glad i hjärtat när han sa så❤

Det är vansinnigt svårt att fånga färgen på bild, men tycker nog att den utan blixt stämmer lite bättre överens med verkligheten.


Extraknäck?

Idag har jag kanske fixat ett sätt att dryga ut lönen lite med. Är både taggad och nervös som fasen men jag tror det kan bli kul och förhoppningsvis kommer jag kunna tjäna en hel del slantar.

Nu ska jag sätta mig på moppen och brumma igenom stan för att börja jobba kl 14 och så hade jag tänkt hinna äta nånting innan dess så det börjar vara dags att rulla.

Btw, visst ser jag fantastiskt brun ut? Har faktiskt fått några kommentarer om min bränna :D


Strandgatan 13C

Nu ska vi och kolla på en lägenhet, som vi faktiskt redan varit och kollat på en gång, men vi får väl se om den känns mer inbjudande idag. Detta kan vara mitt nya hem:

Inredning

Är totalt insnöad på inredning just nu. Läser inredningstidningar, inredningsbloggar, kollar inredningsrelaterade taggar på instagram, we♥it, spanar järnet efter snygga detaljer när jag är hemma hos någon eller i någon butik. När jag blinkar ser jag byråer, speglar, sänggavlar, tavlor, hyllor, kuddar, tyger och tapeter framför ögonen och jag drömmer om hur jag ska inreda mitt framtida hem. Haha, börjar faktiskt känna att det håller på att gå lite överstyr men jag är så taggad på att flytta hemifrån och att verkligen få göra mitt vårt hem. Mike har faktiskt själv sagt att jag ska få stå för inredningen, så jag är nöjd!
Här är lite inspiration. Min tanke är att jag ska pyssla ihop mycket grejer själv så det blir mer personligt.
 

Gokart

Detta var vad jag och några ica-kompisar ägnade oss åt igår, innan vi for till Viktor och spelade kort till mitt i natten.
För mig var det faktiskt första gången att köra gokart men jag var ju en naturvegåvning (körde bli #12) så jag kanske gör karriär inom den här sporten ;)


God Morgon?

Tog en riktig sovmorgon idag och klev upp för typ 40 minuter sedan. Gick och la mig kring halv 4 i natt, efter att ha haft personalhäng med ica-gänget nästan till kl 3. Dock vaknade jag runt halv 12 idag men låg och drog mig i sängen, kollade insta, facebook, en massa bloggar etc etc nästan till kl 14.
 
Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen och sedan ska jag ringa ett samtal till kommunen för att försöka fiska lite jobb. Jag har gått och skjutit på detta i flera veckor men det känns som att det är dags snart, märker hur arbetstillfällena på ica sinar och med tanke på att det nog snart blir flytt så behöver jag alla pengar jag kan få -> det vore skönt att ha ett till jobb.
 

äntligen jobbat klart

Jag måste erkänna att det är lite drygt att jobba till kl 23. Speciellt på en fredagkväll, man hinner ju som inte göra nånting annat efter jobbet. Men idag spelar det ingen roll för just nu vill jag faktiskt bara sova. 
Sitter dock för tillfället och har just betalat lite räkningar. Den här gången kändes det av någon anledning inte lika tugnt som det brukar göra, trots att jag blev tvungen att ta pengar ur mitt sparkonto. Kanske var det för att en av fakturorna var på studentkatalogen som äntligen har anlänt! 
Nu ska jag sätta mig på moppen och brumma in på någon mack för att köpa något som kan hålla mig vaken till älskling ringer och vill ha hämtning från krogen. 
Vad gör man inte för ett sånt där leende?♥

pppuuuhh

Drygt tre och en halv timme senare är jag nu tillbaka på lovägen. Det blev liksom inte riktigt som jag tänkt, det här med att hämta tillbaka cykeln...
Just efter 10 traskade jag iväg mot moröhöjden men när jag var ungefär halvvägs kom jag på att jag glömt cykelnyckeln kvar på lovägen men det kändes för jobbigt att vända om så jag fortsatte, gick till ica där mamma var och fick låna en hunka av henne till att köpa en dricka och åka buss tillbaka till sunnanå. Dock går ju bara lokalbussarna fram och tillbaka mellan centrum och respektive ändhållplats så jag åkte buss in till stan och gick sedan tillbaka hit. Som tur var var Janne hemma på lunch när jag kom hit så han skjutsade tillbaka mig till Moröhöjden där jag åt lunch med mamma och hämtade cykeln. Nu har jag cyklat hit och snart ska jag ta bilen tillbaka till Myntgatan. Totalt ca 1 mil till fots, 6,5km på cykel, 3-4 km i buss och 1,3 mil i bil. Det blev en hel del flängande idag med andra ord.
Men jag har i alla fall fått bra med motion och ganska mycket sol med tanke på omstäåndigheterna. Nu ska jag lägga mig på baksidan här och sola en liten stund och se om det är gott att äta fryst vattenmelon?
 

Morgonpromenad

Nu har jag klätt på mig och ska snart bege mig ut på min första promenad på hur länge som helst.
Efter studenten har jag i stort sett inte rört ett finger vad gäller motion men nu har jag verkligen laddat upp mentalt i flera veckor så nu är jag redo att ta tag i min hälsa igen!
Tanken är att jag ska promenera från Mike och hem till mig, sedan cykla tillbaka. Totalt 13 km motion. Vi bor verkligen tvärs över stan från varandra...


God morgon

Vaknade strax före kl 8 idag, helt av mig själv!! Tror det har blivit lite väl mycket "vilande" för mig de senaste dagarna, för så här tidigt brukar jag inte vakna.
Just nu ligger jag och väntar på att väckaren ska ringa och att jag ska orka kliva upp ur sängen, detta kvalificerar nog till att vara en av världens skönaste sängar!

Här ser ni en till som njuter av att ligga i sängen. Han var lite trött i lördags och märkte inte ens att jag tog kort på honom. ❤


Sommar!!

Åh vad jag har njutit de senaste dagarna, nu är det verkligen sommar och det känns ju som att det var på tiden, minst sagt!
Idag har jag legat på baksidan hemma hos Mike och bara njutit. Just nu sitter jag dock och äter och är lite stressad för jag börjar jobba om 40min och av erfarenhet vet jag att det brukar vara längre att cykla till jobbet härifrån än vad man tror att det ska vara så jag ska slänga i mig det här nu och börja rulla i väg.


trött

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Hade bästa passet idag: 08.45-14.45, men ändå är jag helt slut. Kom mig i säng lite sent igår kanske. Just nu ligger jag och slötittar på en massa inredningsinspo på weheartit. Kan knappt bärga mig till den dagen då jag flyttar hemifrån!

mot middagen!

Efter att ha legat i solen en knapp timme (och bränt mig (!!) ), duschat och gjort mig klar hos mamma är det nu dags att cykla tvärs över stan för middag hos svärisarna. Hoppas det blir något gott, jag är hungrig. Fast det blir det ju alltid där.

Börjar på ny kula

Hej!
Har funderat på att skaffa en egen blogg ett bra tag men har som inte haft tiden eller orken. Men gör ett försök nu i alla fall, så får vi se hur det går. Inleder med att bjuda på sista klassfotot på Nv3b♥