linneavikberg

Good day

Idag är en bra dag.
Det är bara en dag kvar tills Mike kommer hem från fjällen, det är soligt och skönt ute, jag är ledig, har tagit en skön promenad runt broarna med mamma nu på förmiddagen och ikväll ska jag ut och äta med Lova och Emma.
Just nu ligger jag i soffan och chillar, funderar på att ta en powernap innan jag hoppar in i duschen, blev trött efter promenaden. Ser iaf verkligen fram emot kvällen och imorgon-kvällen ! ❤


Africa

Åh vilken härlig dag!
Har varit ute och promenerat längs älven med Mamma i nästan två timmar och det är ju huuur härligt som helst ute!! Hoppas verkligen vädret håller i sig, i alla fall veckan ut, men helst hela våren!
Gick som sagt med mamma och vi har pratat om allt möjligt, bland annat min framtid som jag har ångest över. Vet ju inte vad det ska bli av mig och jag hatar det. Vill ju typ mycket men det finns som inget jag riktigt brinner för. Drömmen vore ju typ att vara med i Extreme Home Makeover-teamet, fatta så bra jobb! Man hjälper folk som har det svårt samtidigt som man får göra nånting sjukt kul och (antar jag?) tjäna pengar.
 
En sak finns det dock som jag väldigt länge tänkt att jag verkligen skulle vilja göra och det är att åka och volontärarbeta i Afrika. Vet inte riktigt om jag vill hålla på med barn eller med djur, men på nåt sätt vill jag hjälpa i alla fall. Och nu lutar det fasen åt att jag bokar! Ska sluta tänka så mycket och bara göra i stället. Ska i alla fall kolla upp saken, det skulle vara såååå roligt!!
 

New week

Eftersom jag sovit rätt länge på morgon de senaste dagarna då jag jobbat kväll bestämde jag att jag inte skulle få sova längre än till 9, men då vaknar jag såklart kl 8, pigg som en mört.
Ska kliva upp och göra en god smoothie eller nåt sånt till frukost och sen blir det gymmet!


Hoppas alla är ute idag!!

Åh det är ju världens finaste väder ute idag!! (verkar det som, här innifrån i alla fall?) så jag hoppas alla tar vara på det och njuter av solen.
Njut såhär mycket:


God morgon!

Eftersom jag somnade inte senare än 22.30 igår känner jag mig riktigt utvilad idag trots att jag vaknade strax före kl 7.
Det känns skönt att inte vara död inför dagens arbetspass på nästan tolv timmar, för jag vet att jag kommer vara det efter.
Men eftersom jag är jour nu på morgonen och är mycket kassa 2 och 3 så tror jag att detta kommer gå bra ändå. Är taggad på att träna ikväll men misstänker att den taggen kommer att ha gått över till ikväll, dessutom stänger ju gymmet kl 16.

Jaja, hoppas att ni får en fin lördag!


inspo

 
Med detta lilla collage vill jag önska alla mina fans en god natt. Jag har just ätit nästan ett helt påskägg så har lite ångest men ska göra lite situps och sen blir det sängen för min del. Att ha jobbat så mycket under den senaste 1,5 månaden har tagit på känner jag. Och i morgon är ju inget undantag, haha har börjat ångra mig lite att jag tagit på mig ett sånt jättepass men det ska nog gå det med. 
 
God natt♥

Friday!

God morgon!
Tänkte bara önska alla en trevlig fredag. Det är ju mångas favoritdag eftersom det innebär helg för de flesta. För mig är fredag som alla andra dagar eftersom jag ofta jobbar lördag och söndag men stämningen brukar vara lite extra bra på fredagar. 
För min del är det jobb 08.45-16.00 som gäller och sen får vi se vad som händer, det kan nog bli så att jag går och lägger mig tidigt ikväll för i morgon ska jag jobba 08.30-20.00, nästan 12 timmar alltså.
 
Ha en bra dag i alla fall!
 

världens kortaste dag

Haha ja med tanke på hur länge jag sov i morse/dag är det inte så konstigt att det känns som att jag nyss klev upp. 
Nu har jag i alla fall avverkat det tredje sista av Stinas arbetspass den här perioden för vet ni? I morgon kommer hon hem!!♥ Har saknat henne, men samtidigt är det lite tråkigt att hon är tillbaka eftersom att det innebär att jag blir mer eller mindre arbetslös igen hahah. 
 
Välkommen hem! ♥ (bilden är från skolavslutningen i ettan, fina tider)
 
Nu ska jag ta och gå och tvätta bort sminket och invänta att Mike kommer tillbaka från Lovägen, måste rå om han lite extra eftersom det bär av till fjällen för hans del i morgon.
God natt!

Vad hände?!

I natt har jag sovit gott. Tydligen. Vaknade nämligen strax före halv två! Haha det är typ det längsta jag har sovit nånsin. Det märkligaste är att jag somnade inte ens sent, senast 23.30 och har ändå sovit som en gris tills nu.
 
 
Eftersom jag börjar jobba kl 16.00 är det bara börja göra sig klar för att traska mot ica, det tar ju ca 40 minuter  så måste gå senast 15.15 härifrån. Det blev inte mycket gjort idag alltså...
 
Hoppas alla får en längre dag än mig idag haha, trevlig torsdaG!
 

Motionsdag

Hittils har denna dag gått ut på motion. Först en promenad på drygt en timme, försökte springa också men benhinnan på vänsterbenet ville inte det :(
Sen körde jag mage på gymet ca en timme också och tanken var att jag skulle gå till och från jobbet, men där börjar jag banga.
Nu har jag nämligen ätit liite för mycket, klockan är liite för mycket för att jag ska hinna göra allt som behöver göras innan jag i så fall måste börja gå kl 16, och dessutom kommer det vara kallt när jag slutar :(


PROOACTIV

För några veckor sen tog min ansiktstvätt slut och eftersom jag inte var 100% nöjd med den ville jag testa en ny men visste inte riktigt vilken. Eftersom att vi har på teven typ jämt sen vi flyttade hit (känns det som) så har jag sett proactivreklamen ca en miljon gånger. Oftast blir jag bara sjukt anti allt som är på tv-shop för de över-hypear alltid allt så jäääävla mycket men tänkte ändå att jag kan ge det en chans. Man får ju skicka tillbaka om det inte funkar, dessutom var det fri frakt. 
I morgon har jag använt det i två veckor och jag vill faktiskt påstå att jag tror det funkar. Min hy är ju fortfarande inte perfekt men har ju som sagt inte använt det så länge men märker framförallt när jag sminkar mig att det har blivit betydligt mindre som behöver täckas. Får alltid kvar en massa concealer på handen för att jag tror jag behöver mer än vad jag gör.
Tror jag behåller före-bilderna för mig själv (haha finns inga fulare bilder!!) men ni ska få efterbilder i alla fall, när jag använt det lite längre. Det verkar lovande i alla fall. Peppar peppar...
 

Skorna

Måste bara säga åt alla som inte är nöjda med sina löpar/träningsskor; fråga om hjälp! Jag är sjukt nöjd med skorna som jag köpte i veckan. Det känns typ som att man studsar fram när jag går i dem och har inte fått en tillstymmelse till skavsår fastän jag använt dem både när jag gymmat, promenerat, sprungit och jobbat. Fleeeeera timmar per dag alltså. Och det ska jag tala om, att jag får alltid skavsår av nya skor. Men i dessa trivs fötterna som fisken i vattnet och de var värda vartenda öre!!
Det tråkiga är att jag inte kan använda dem om jag ska gå på pass ( typ zumba eller liknande ) för då är ju risken ganska stor att jag trampar snett. Sen har jag ju börjat träna fotboll också, så smått och eftersom det ännu är inhomhusträning som gäller så kan jag ju inte använda dem då heller vilket innebär att jag måste gå och köpa mig ett till par träningsskor. Tror inte att jag ska lägga ner riktigt lika mycket pengar på dem eftersom jag bara kommer använda dem en timme två gånger i veckan.

SÖNDAG

Kräks just nu på "designen" men orkar inte göra en ny, i alla fall inte på den här lill-datorn. Så det får vara. Kräks på bara.
Idag vaknade jag först typ halv 7 men somnade såklart om och vaknade runt nio nån gång. Det är mycket som ska göras idag. Träna, städa, diska, tvätta, epillera benen osv så jag ska sätta igång nu. Har på mig en ansiktsmask nu och sen ska jag måla naglarna om jag hinner. Kring 6-tiden kommer förmodligen Mike hem från fjällen igen och då ska jag hämta honom på Jäders sen blir det nog bara mys. Har saknat honom ♥ Undrar verkligen hur det ska gå nästa vecka, då åker han på torsdagen och kommer inte hem förrän nästa söndag, är alltså borta i 10 dagar. Det blir typ det längsta vi varit ifrån varann i sträck nån gång. 
Hahah jaja nu ska jag sluta älta det där, jag har ändå tur som får träffa honom nästan varje dag och bo med honom. Ni gör det sjukt bra, alla som bor/jobbar på olika orter!!
 
Bild från sommaren 2011, då Mike fortfarande gillade att pussa mig spontant. Haha nu är det mest jag som pussas ♥

Just did it

Efter en...ganska skön dag på jobbet tog jag bussen hem och lagade till lax med nudelwok och mango chutney-sås och sen gick jag och Mike på gymet. Hade som vanligt förhoppningar på att få träna tillsammans men som vanligt var det intressantare personer där än mig. Haha nä men jag fick ha honom ett tag i alla fall. Vi körde rygg, blev typ ett ganska lugnt pass men det var skönt. känns så sjukt bra att vara igång igen!! Ska boka tusen gruppass ikväll.


Kyligt

God morgon!
Idag är det jobb 07.45-16.00 så klev upp ca kl 6, samtidigt som Mike. Tror jag alltid ska börja göra det, det är ändå mysigare än att ligga kvar och sen vakna alldeles ensam.
Hade tänkt gå till jobbet men det stod -21.7 C så det fick va kände jag, så nu sitter jag på bussen på väg mot Moröhöjden Centrum.


New in

Älskar livet!!!!
Idag tog jag tag i livet och gick på InterSport för att köpa nya löparskor. Bad om hjälp och fick springa på löpbandet de har i butiken för att se vad för slags sko jag behövde. Killen plockade fram lite förslag och jag fastnade för ett par asics. 1599:- spänn fattigare skuttade jag glatt ut ur butiken med en blå påse i ena handen.
Nu sitter jag hemma och äter efter att ha invigt skorna på gymet. Gick/joggade på löpbandet och sen mördade jag min mage och kan inte säga annat än att det känns förjävla bra att vara frisk igen. Beach 2013-here I come!
Såhär ser skorna ut. Inte vackra men ack så sköna❤


Interior

Vet att jag länge sagt att vi i stort sett är klara i lägenheten men nu börjar det verkligen kännas som att allt är klart. Det som fattas just nu är typ en dator och en spegel i hallen.
Här är lite detaljbilder på hur vi har det just nu:


Breakfast

God morgon!
Idag börjar det nya livet om efter förkylningen. Tanken var att det skulle göra det igår men det blev inge av så idag händer det! Köpte såklart inga skor igår heller men idag ska jag gå dit och be om hjälp att hitta ett par skor som jag inte får skavsår av.
Äter fullkornshavregrynsgröt med kanel och mjölk, mango och ett glad c-vitamin brus till frukost idag.


Two Weeks, No See

Loggar in och ser att det idag är två veckor sen jag skrev senast, dålig stil.
Sedan dess är det väl sjukdom och arbete som haft största delen i mitt liv men nu är både jag och min sambo på benen så från och med idag är det träning och arbete som står på agendan.
I helgen har vi varit duktiga och (äntligen!!!) satt upp hjort-tavlan, slängt ut tvättmaskinen och satt upp ett litet högskåp (så nu har vi sveriges rymligaste badrum, lovar!!), byggt ihop soffbordet (som stått i en kartong i hallen i typ två veckor) och slängt ut alla andra kartonger som stått i hallen sen vi flyttade in(?).
Idag har jag ångest över min dåliga disciplin, att jag sitter inne och kollar kläder och väskor på nätet i stället för att vara ute och promenera skiten ur mina jobb-trötta ben. Stengolv är fan hårt.
 
Nä nu tror jag att jag ska ta och dra på lite smink, springa på stan och se till att inhandla ett par nya dojjor som egentligen skulle blivit inhandlade för flera måndader sen och sen ska jag handla på ica också. Hej så länge!
 
 
Har helt seriöst suttit i en kvart och letat någon lämplig bild till det här inlägget men det finns ingen så jag bjuder helt enkelt på en gammal goding från den ljuva tiden.