linneavikberg

Yran #2

Ännu en gång drar jag, Moa och Emma på en, denna gång lite längre, roadtrip mot en yra. Nu styr vi kosan mot Östersund och Storjöyran. Det blir premiär för mig, men med det sällskapet kan det inte annat än bli succé. Just nu håller jag på packa diverse nödvändigheter så som torrshampoo och våtservetter, kläder(!), liggunderlag, smink och alkohol. Kl 06.00 rullar vi ut ur Skellefteå i morgon.
 
 

News

Hej, det var länge sen - som vanligt...
Idag har jag faktiskt två rätt stora saker att berätta. Det är egentligen inte så nya nyheter men...
För det första; jag kom in på universitetet!!
Den 20:e Augusti börjar jag plugga- till civilingenjör i arkitektur i Luleå. Som jag tror de flesta vet har jag i princip varit taggad på att plugga vidare sedan studenten men inte vetat till vad. Tillslut bestämde jag mig bara för nåt och det känns faktiskt som att jag träffade ganska bra. Har även fått bekräftelse på det då nästan alla jag berättat det för utbrustit att det skulle passa mig så bra! Hoppas bara att den känslan håller i sig efter att jag väl börjat också :) 

Nyhet nr 2 är att jag kommer bli ruggigt fit till jul.
När det dök upp på fb att man kunde söka till Axon After Beach 2014 gjorde jag det bara för sköjs skull, men råkade komma in! Har haft lite beslutsångest om jag verkligen ska göra det eftersom det kostar en hel del, trots att jag får det rabatterat, men efter att ha läst igenom hans klienters berättelser känns det som att detta är en bra investering ändå. Jag kommer lära mig sjukt mycket och kommer dessutom bli bäde starkare och snyggare! Är ruggigt taggad! 

Friday

God kväll! 
Idag har jag varit ledig ock faktiskt hunnit med en hel del vilket alltid känns bra! Ska strax gå och lägga mig men tänkte byta sängkläder först och det kändes jobbigt så här sitter jag med mobilen i högsta hugg i stället.

Idag är det en vecka kvar innan jag får veta om jag tagit mig in på universitetet eller inte. Tror att jag borde komma in men det kan ju vara 5000 pers som sökt så man vet ju aldrig, lite nervös är jag allt.
Nej nu ska jag göra ett sista ryck innan läggdags. I veckan ska jag visa vad fint vi gjort hör hemma sedan vi var på IKEA.
En bild (den enda) från stadsfesten som faktiskt blev väldigt lugn för min del. Man håll ju på va till åren...