linneavikberg

Countdown

God Morgon!
Åh vad jag älskar  att jag har börjat vakna tidigt helt av mig själv. Förr kunde jag ställa väckaren på 10-10.30 och ändå vara död när den ringde, nu ställer jag den på typ 08.30 och när den då ringer har jag redan varit vaken ett tag. Hur skönt som helst!
 
Vet ni vad det är för dag idag förresten? Det är tisdag och idag är det exakt fem veckor kvar innan vi åker. Alltså fem veckor!, vet ni hur fort det går!? Jag har redan sjukt mycket resfeber så lär ju knappast kunna sova nånting alls på helva veckan innan typ.
 
Vi börjar ju på Fiji där vi ska vara i två veckor. Vi har bokat ett "backpackerpaket" som innebär att vi kommer åka runt på 6 olika öar under de två veckorna och se lite av varje. Mest kommer det nog att bli snorkling och dykning som aktiviteter och det är ju så sjukt nice att dyka så det kommer bli hur härligt som helst. 

Efter det åker vi till Nya Zeeland i tre veckor och där har vi bokat en "turistbuss" eller vad man säger, som kör runt en till olika sevärdheter och så får man välja själv hur länge man vill stanna på varje ställe, så vi har inte bokat något boende där än, det tar vi på plats. Såg The Hobbit igår och gissa om den blev tio gånger bättre av att sitta och tänka "Kollaaaa så fint det är!, där är vi om sju veckor!!"?

Efter tre veckor på Nya Zeeland blir det tre veckor i Thailand där vi endast bokat de två första nätterna i Bangkok. Resten av de veckorna får ödet utse vad vi ska göra för vi har verkligen inte bestämt nånting. Tanken är väl att vi ska möta upp Lova och Emanuel där någonstans i en vecka eller så men mer än så vet vi inte.

Sist men inte minst åker vi till Indien och det är nästan det jag ärr mest taggad på. Tror verkligen man kommer få en chock när man kommer dit för att det är så sjukt mycket folk och mycket ljud och allt så det kommer bli galet många intryck att ta in men det kommer vara så jäkla coolt. Där har vi bokat hotell för hela den veckan men inte direkt bestämt vad vi ska göra. Jag är sugen på att gå och se på lite tempel och marknader i alla fall.
 

 



Åååhhh vad jag är taggad! Har så mycket pirr i magen just nu !
 


Bryggar

Förra fredagen bjöd chefen på Bryggarbacken. Vi hade förfest med bubbel hemma hos mig och efter maten (till vilken jag drack vin(!!)), gick vi ut på Calles och sen hade vi eftersfest här också. Jag tjänade 8 st champagneglas och hade en riktigt trevlig kväll. 
Provade kameran för första gången och det är bara konstatera att jag behöver ett antal fler tillfällen att lära känna den. Här har jag även stulit några bilder från Julia Boman.

 
 
 


 


 
 

 
 
 

Världens bästa ica ♥
 

Hello

Hej igen bloggen!
Nu när sommaren i stort sett är över (har det varit sommar ens?) kan det vara dags att ta tag i detta igen. Eventuellt.

Nu har jag ju en ny kamera och surfplatta och allt så allt talar ju för den här bloggkarriären. Får se till att försöka ta åt mig av Kissies bliggtips så kommer jag bli superkändis.

Lägenhetsproblemet är förresten löst! MatildaO från ica och hennes kille ska bo här medans vi är borta så det blir nice. Tyvärr har de ingen bil så vi får ändå dras med garagehyran. Jag föreslog att Mike skulle hyra ut bilen också men det gick han inte med på? Konstigt, han låter ju mig köra den.

Jaja nu ska jag dra mot moröhöjden för att motionera hunden och sen blir det jobb.


UTHYRES

Hej!
Har lite panik för tillfället eftersom jag och Mike ska ut och resa i höst. Vi blir borta i drygt två månader och har inte hittat någon som vill hyra lägenheten än, vilket innebär att vi måste betala hyra medans vi är borta. Den utgiften vore skön att slippa. 
Så om du vill/behöver eller känner någon som vill/behöver hyra en tvaå i centrum mellan 1:a oktober-8:e december, hör av dig!
 
 
 
Haha detta är ju inga mäklarbilder direkt men såhär ser det ut i alla fall.
Adressen är Tjärhovsgatan 3C (samma gata som Hemmakväll), boytan är ca 51kvm men känns ändå ganskaa rymlig och eftersom vi renoverade innan vi flyttade in just före jul så är den väldigt fräsch. Hyran ligger på 3000:- + ca 300:- för elen och 600:- för garageplats. 

Skicka meddelande på facebook, kommentera här eller ring 070-6529286 (mig) eller 073-0223559 (Mike)!