linneavikberg

4 veckor

Hej!

Nu är det ganska exakt 4 veckor tills jag befinner mig i Homa-bay i Kenya och jag börjar få lite res-feber. Igår kväll satt jag och Mike och försökte beta av lite grejer som måste bestämmas/bokas/ansökas osv. Det är kul men det är verkligen mycket att tänka på och man vill ju att det ska bli en så bra och smidig resa som möjligt. Jag längtar i alla fall till värmen, men så länge jag är hemma försöker jag uppskatta Sverige och höst-vädret som ju har varit helt fantastiskt i år! Idag satte jag mig ute och åt min lunch.


Lördag

Igår efter jobbet styrde jag, Julia och Matilda ihop en riktigt spontan tacos-trippeldejt-middag. Jag och Julia handlade och efter att Matilda jobbat klart kom de hem till oss och käkade och pratade och bara myste.
Jag är så fantastiskt dålig på att ta bilder men här är en från senast vi tre styrde tapas i alla fall. Så tacksam över att ha världens bästa kollegor. ❤

Idag efter jobbet tog jag mig en promenad och sen har jag ätit tacos-rester och bara myst i min ensamhet då Mike har varit på hockey. Han kom hem för en stund sen och jag blev glad som för en sekund trodde att han skulle stanna hemma, men han skulle tydligen bara hämta lite öl från kylen och lika snabbt var han ute igen. Lika bra det för nu har jag tänkt gå och lägga mig. I morgon är det jobb som gäller igen.


Återfall

Hej!
Tydligen närmare två år sen jag skrev här sist. Har på senaste tiden börjat läsa en del bloggar igen efter ett långt uppehåll även på den fronten och då kom jag ihåg att jag har ju en egen.
Ska göra ett försök, igen, att komma igång och skriva lite här ibland. Om inte annat under vår kommande resa.