linneavikberg

Hejsanhoppsan lillebror

Idag står det S.P.Y.C 55 min på schemat, tillsammans med pinglan på bilden. Eftersom hon hängt på andra sidan jordklotet i fyra månader har vi lite catching up to do så vi ska hänga lite efter gymet också.


Ledig-onsdag

Hej fans!
Idag har jag varit en sväng på gymet med Stina och jag körde armar men det blev inte så hårt pass.
Sen dess har jag bl.a duschat, tvättat mina sminkpenslar och färgat ansiktsbehåringen (ögonbryn och fransar).
Nu sitter jag i soffan och chillar. Överväger att dra en runda på stan men det känns så långt att gå. Dessutom är det sämst väder, fast varmt så jag skulle kunna inviga min nya jacka.


Städa, tvätta, träna, diska, laga mat, jobba

Så ser mitt schema ut idag. Ska försöka få lite ordning här hemma samt tvätta. Ska bland annat tvätta min dunjacka som är helt missfärgad av smink så jag kan inte ha den öppen längre, skäms ju. Iofs behövs ju inte den nu men det är lika bra att tvätta upp den inför nästa köldperiod.
Klockan 12 står det cykel 45 min på agendan och jag förbereder mig redan nu för att avlida. Men jag behöver köra mer kondition så tänkte att jag testar detta.
Sen ska jag laga mat och kl 17 börjar jag jobba.


Då var det gjort

Hann inte riktigt äta någon ordentlig frukost imorse så det blev lite jobbigt att träna, och det var högre tempo än vad det brukar vara på core, men som vanligt känns det bättre i efterhand. Gillar att vara såhär slut.
Har beställt hem lite allt möjligt från fitnessguru nu för att hjälpa mig själv lite på traven att fortsätta vara taggad, se snabbare resultat och hålla motivationen uppe ännu mer tack vare det. Jag hoppas allt är lika bra som man läst och hört att de ska vara.
Nu blir det att hoppa in i duschen.


Core

Sitter i soffan och försöker tagga till för att köra core kl 11.15. Är egentligen inte särskilt sugen alls men om jag inte går får jag en varning och det vill jag ju inte heller ha.
Som vanligt har jag börjat tappa motivationen nu när det gått några veckor, men det är bara se till att boka pass några dagar i förväg så tvingar man sig själv att träna :)


Söndag

Sitter just nu och väntar på Mike som står i duschen. Vi ska till Jysk och köpa ett skrivbord innan jag börjar jobba 15.45.
Stackarn skulle egentligen köra skoter idag men pajade ryggen när de skulle lasta så han har legat på soffan tills nu och skulle gissa att det blir sysselsättningen ikväll också.


Bodypumpdöden

Vaknade av ett sms från friskvårds imorse där det stod att jag var välkommen på bodypump kl 11, intagen från reservlistan.
Nu har jag kommit hem och kan säga att jag trodde jag skulle dö. Hade mycket tyngre vikter den här gången än senast så det tog på ordentligt. Det är ett grymt pass!!


Jag gillar att städa

Idag hade jag lovat mig själv att vara duktig, och det har jag varit! Har städat hela lägenheten, damsugat, torkat golven och damtorkat. Det är faktiskt roligt att städa, för om man gör det ordentligt ser man ju verkligen resultat och det känns så himla gött efteråt.
Haha förlåt mamma att jag inte kommit på det förrän nu ;)
Dessutom har jag klippt mig idag. Eller jag såg till att bli klippt rättare sagt. Känns också riktigt gött eftersom jag senast klippte mig i augusti typ.


Deer

Förresten, jag måste bara visa! Köpte världens snyggaste tavla igår, som jag gått och suktat efter sen före jul.
Detta var sista exemplaret, hon i kassan sa att den gått åt som smör och det är ju fullt förståeligt.
Jag är kär.


Hej igen

Blev en liten paus här ser jag.
Men det har väl inte hänt så mycket sen senast. I måndags och igår jobbade jag i stället för Julia som är i Dubai och i morgon ska jag jobba för Inger som är sjuk. Känns bra att det rullar in pass från alla håll för jag behöver dem.
När Stina åker till Nya Zeeland ska jag ta hennes pass också så mellan den 11feb - 21mar kommer jag jobba typ 6gg/vecka. Känns lite jobbigt men mest känns det bra för då vet jag att de kommande lönebeskeden kommer se bra ut;)
På tal om jobb så ska jag se hockey och äta middag på Olles med jobbet ikväll. Ica bjuder! Ska se till att ta nånting saftigt, för maträtterna här hemma är inte så saftiga just nu haha. Hur kommer folk på vad de ska äta varje dag? Jag vill ha en kokerska.


Bedtimestory of my life


Dags för "hej! Var det bra så? Då blev det..."

Sitter i fikarummet och väntar på att klockan ska bli 16.00 så jag kan stämpla in. Ikväll är jag kassa och det känns faktiskt rätt skönt, då behöver man inte tänka lika mycket.

Bodypump-passet i morse var kung! Ska lätt gå på det fler gånger.


God morgon

Idag är jag uppe med tuppen känns det som. Haha sen jag slutade skolan har jag typ aldrig klivit upp före kl 10 om jag inte haft jobb. Så detta är en stor dag.
Ska fara och träna bodypump kl 09.15. Har aldrig testat det passet så vet inte om det var det ultimata tillfället att göra det tidigt på lördagmorgon men det ska nog gå ändå. Är typ småpeppad ändå!


Fredag

Försökte publicera ett inlägg i morse men det ville sig icket!
Nu sitter jag och kastar i mig lite mat innan jag ska sätta mig på cykeln och trampa iväg mot ica. Jobbar 16-22 ikväll för sandra och samma tid i morgon för mig själv.
Ska försöka hinna städa bort lite i köket nu innan jag far också så inte mike behöver komma hem till kaos.
Vi fick in garderoberna igår!


Älska rea

När jag gick hem från träningen blev jag sjukt sugen på att gå på stan så efter en dusch och lite smink blev det shopping.
Och som jag fyndat!
2st halsband = 77:-
1 skjorta + 1 linne = 98:-
1 vårjacka + eyeliner = 299:-
=> 474:- + nöjd tjej!


God morgon

Fick ångest igår när jag insåg att jag har bokat S.P.Y.C idag kl 11. Träningsvärken känns lite lindrigare idag men fortfarande ganska påtaglig så jag ska se till att vara på gymet i god tid innan passet börjar så jag hinner värma upp riktigt ordentligt.
Nu: frukost!


Soffhäng och tvätt

Förutom att ha tvättat lite så har jag bara degat i soffan idag, men nu är det inte så förskräckligt länge kvar innan Mike kommer hem och då måste det ju se ut som att jag varit flitig hehe.
Nämen garderoberna som vi beställt från IKEA kommer ikväll och då kan det ju vara skönt att inte ha allt för mycket stök, så det ryms.
Så nu blir det upp och hoppa!


Om jag hade träningsvärk igår...


Idag är ingen vanlig dag

För idag är det MIMMIS 20-ÅRSDAG!!!!!
Grattis hjärtat!!❤


Sore

Har så sjukt mycket träningsvärk sen corepasset igår så jag har vaknat flera gånger inatt då jag försökt vända på mig.
Så vi får se om jag tar mig upp ur sängen över huvudtaget.
Det blir nog att dola på hemma idag. Ska byta sängkläder, inviga vår nya damsugare som vi köpte igår, kanske tvätta lite osv. Sen börjar jag jobba kl 17.00.
Nu ringde mamma nyss och vi bestämde träff på gymet. Egentligen hade vi tänkt att vi skulle gå ut och gå tillsammans idag men det var tydligen inte så bra väder så vi motionerar inomhus i stället. Blir nog ben för mig idag, det är enda kroppsdelen som inte behöver dö sen igår.


Håller på lägga över bilderna...

...från mobilen till datorn och det verkar som att det ska ta hela veckan. Har 2565 bilder på telefonen som ska över och varje bild tar typ en minut...
Men förhoppningsvis så ska jag nu kunna uppdatera de typ 20 appar som jag inte haft utrymme att uppdatera och förhoppningsvis ska det rymmas att uppdatera till ios6 också.
Ska gå ut en sväng innan solen går ner men telefonen får ligga hemma vid datorn. Hur ska jag klara mig?


Facelook


Död

Hej!
Har varit på ett core station - pass nu på förmiddagen och är helt slut, i benen konstigt nog? Har typ aldrig varit så röd i ansiktet som idag men älskar när man känner i hela kroppen (inkl. ansiktet) att man tar.
Nu ska jag hoppa i duschen och sen funderar jag typ på ta en promenad bara för att det är så jäkla fint väder.


Igår

Hade en himla mysig dag igår. Åt god frukost som bestod av äggkaviarmackor och oboy, sen gick jag på gymet och körde rygg. Efter jag hade duschat och städat lite kom Jenny och hälsade på. Vi målade naglarna, kollade på film, åt tacos och bara myste.
Strax efter 10 rullade hon hem och då myste jag ner mig ordentligt i soffan med OnePiecen, täcke och kudde och lite goffe.
Runt kl 12 hämtade jag Mike och Emanuel på lasarettsvägen och släppte av dem på verandan och sen gick jag och la mig, läste lite bok och somnade.☺


Lördag

Snyggt väder!
Är inte lika taggad på träning idag. Haha. For till gymet igår när jag laddat om och körde 30min på crosstrainern och ca 30min bröst. Boobsen vill inte leva idag.
Ligger i soffan och kollar på barnkanalen just nu men ska snart snöra på mig skorna och gå till friskvårds :)


Why såå trött?

Vaknade i morse och var skit-taggad på gym, så gjorde en god frukost och klädde på mig och traskade iväg. Gick på InterSport och köpte en vattenflaska och typ 50m från friskvårds kommer jag på att jag glömt gymkortet hemma... Vänder på klacken och passar på att göra bort lite handling på vägen tillbaka. Nu har jag packat upp matvarorna, städat bort disken från igår och satt igång diskmaskinen. Sen var det som om nån slog mig i huvet med en stekpanna.
Ska napa en stund på soffan och sen ska jag träna. Så det så.


Came to my senses

Jag har fasen inte råd att köpa en ny träningsoutfit. De gamla får helt enkelt lov att duga, åtminstone fram till nästa löning.
Ska ta mig en prommis till Lovägen nu och hämta dem och sen kanske jag går till gymet i afton. Det är väl hockey ikväll? Det är bästa tiden att passa på att träna för då får man vara själv på gymet typ.


Nu är det dags

Jag är faktiskt verkligen taggad på att komma igång med träningen igen. Ibland låtsas man vara det för att lura sig själv men nu behöver jag inte ens låtsas!
Ska gå och köpa lite nya träningskläder (de jag har har varit med ett tag) för att motivera mig själv ännu mer och sen till gymet. Ska "aktivera" gymkortet också, så jag kan boka grupp-pass på internet.


Jobbelijobb

Var duktig i morse och gick en promenad och hade tänkt vara duktig och cykla till jobbet men ångrade mig när jag kom på att cykeln har fastat på 1:a växeln och så började det snöa i den vevan så jag bestämde mig för att ta bussen i stället.
Det gick inte så bra. Missade bussen och fick panik. Ringde mamma och som tur var var hon ledig och kunde hämta mig så jag kom på jobbet nästan i tid i alla fall. Tack mamma!
Nu har jag middagsrast men ska snart återgå till arbetet. Slutar 21.00 :)


Snopet

Kom till jobbet strax före 17.00 igår, då jag skulle börja. Julia som kom i samma veva frågade vilket pass jag skulle ha (kassa el. Jour) och jag som var säker på att jag skulle vara jour blev väldigt osäker, eftersom att det alltid är Julia som är det om vi stänger tillsammans.
När vi bytt om gick vi för att kolla vem som dragit vinstlotten (=jour, det var ju hockey) och jag står inte ens med på schemat?? Var tvungen att fråga Lorentz om det verkligen var tisdag?
Hade tydligen skrivit av nya schemat fr.o.m fel vecka, så jag var på plats en vecka för tidigt om man säger så ;)
Så jag stannade en stund på ica, skrev av schemat rätt och sen gick jag upp till mamma och blev kvar där till ca 20.30.


Just do it

I morse bestämde jag mig för att bli nyttig och ta tag i träningen igen. Målet är att det denna gång ska hålla livet ut.
Nu är det är snart ett år sen jag hade min senaste hyfsat långvariga nyttiga period. Sen kom balen och studenten och då dog den lixom ut.
Men nu är jag tillbaka. Bokstavligen. Under tiden vi bodde i Björns lägenhet (som ligger exakt en trappa nedanför den här lägenheten) var jag som mest aktiv och nu när jag är tillbaka på tjärhovs känns det som ett bra tillfälle att återta gamla vanor.
Typiskt att jag bakade igår...
Dagens frunch blir iaf:


Premiärbakat

Fick värsta suget efter att baka igår så letade upp lite goda recept, tog med mig Mike på ica och handlade vad som fattades sen satte vi igång och bakade tobleronemuffins, morotskaka och fryst cheesekace.
Muffinsarna blev liiiite brända och trodde att morotskakan hade blivit det också. Det är svårt att baka i en ugn man inte är van vid... Men morotskakan blev jättegod iaf! Cheesecaken har jag inte provat än.


Bioveckan

I veckan har jag varit på bio hela 3 gånger! Brukar typ gå på bio 3 gånger i halvåret men nu har jag varit effektiv.
I onsdags såg jag Hobbit 3D med Mike, Breaking Dawn 2 i fredags med Mike och igår såg jag Berättelsen om Pi med Stina.
Filmerna går ju som inte att jämföra så kan inte säga vilken som var bäst men tycker att alla tre var riktigt bra.


5:e Januari

Dagen har hittills spenderats med Stina och Mimmi på stan. Kände egentligen inte för att shoppa direkt, men fick med mig lite småsaker hem i alla fall.
Runt 15-tiden gick vi hem och lagade mmmmhh GOOD mat och nu har flickorna gett sig av, Mike är borta (?) och jag sitter och målar naglarna.


New years nails

Gjorde verkligen mitt bästa för att de skulle glittra så mycket som möjligt och är faktiskt rätt nöjd med resultatet. Såklart har de förstörts en del efter ikväll (jobbat som ett djur!) men det får man leva med.
Använde två olika lack -ett vanligt silvrigt och ett glittrigt sen vanligt glitter ovanpå det och så några strass-stenar.
Det jobbiga kommer bli att få bort skiten.


Stress

Sitter på jobbet och har just nu rast. Det ät huuur mycket som helst att göra ikväll och till råga på det krånglar allt känns det som...
Det är skönt att efter ikväll är jag ledig till på söndag och det är Mike med!❤ Fast till på måndag. Har saknat honom nu när han varit i fjällen sen i fredags så det blir en mys-vecka, och förhoppningsvis ska vi få till lägenheten HELT klar i veckan också.
Gosing ❤ ⬇


Förresten!

GOTT NYTT ÅR, ALLA!


2013

Mest poppis:a rubriken idag?^

God Morgon!
Hoppas alla hade en kul kväll igår och firade in det nya året ordentligt. Min kväll började som sagt hos Emanuel där vi satt och pratade/åt/drack/lekte lekar till kl 23 ungefär, då vi for på en fest i relaxen på Stadshotellet. Vi var där ett tag, gick ner till älven på tolvslaget, gick tillbaka och bastade (sjukt bra utsikt!!) och vilken tid jag gick hem har jag faktiskt ingen koll på.
Men så galet skönt att bara behöva ta en liten prommis på några minuter och sen är man hemma!❤

Visar min enda bild från igår. Jag och Emanuel gick vilse bland våningarna på hotellet och tyckte det var roligt att rummen hade ortsnamn.