linneavikberg

Lördag

Ja, jag vet att det är måndag men jag tänkte göra ett utlåtande om min lördag.
Det började med att jag jobbade 08.45-15.00 tack vare att MatildaO var en hjälte och bytte pass med mig♥ Efter det gick jag en sväng med Mimmi på stan för att i sista sekunden hitta en present till Stinnstonn. 
Sen gick vi hem till mig och gjorde oss redo för kvällen, kollade lite hockey i bakgrunden och jag sminkade både mig själv och Mimulius.
Eftersom jag och Mike har kommit överrens om att ha en nyttig månad hade jag bestämt mig för att inte dricka och det hade tydligen alla andra tjejer också bestämt sig för. En nykter skara på 5 glada flickor åt underbart god trerätters, spelade spel, kollade på gamla bilder, åkte på statiol och köpte red bull innan utgång för att komma igång lite och runt 00.30 var vi inne på verandan. 
Jag har ju sjuuukt svårt för att dansa, speciellt när jag är nykter men det var trångt på dansgolvet och blinkande ljus , vilket båda gör att man inte syns så bra så då kändes det okej. Dessutom bestämde vi oss för att köra gärnet och det gjorde vi och jävlar så mycket roligare det blev! 
Det bästa av allt var när jag gick hem. Var precis så där trött som man är efter vilken utekväll som helst men kände mig ändå fräsch. Ska typ alltid vara nykter från och med nu.
Tack för kvällen tjejer! ♥
 
 
Jaja nu är det måndag och jag ska kicka igång den här veckan med core 40min + cykel 45min och efter det drar jag till farmor och hänger där i några timmar. 
Ha en bra start på en förhoppningsvis bra vecka!

Gomorron Sverige

Hej alla vänner!

Idag ska jag jobba 10-18 i stället för mamma vilket innebär att jag ska dema. Så kom och smaka!
Klev upp samtidigt som Mike för att gå ut med hunden. Han har dock inte riktigt fattat än att han ska utföra sina behov utomhus så han gjorde både nr1 och nr2 i trappuppgången. Just då var han inte extremt populär haha.
 
Gissa vad jag gjorde igår? Jag skickade iväg ansökan om universitetsutbildning. Vet som sagt inte vad jag ska göra av mitt liv nu i höst men tänkte att jag ger mig själv en till valmöjlighet om det är plugg jag skulle känna för senare, annars kan jag ju bara tacka nej. Om jag kommer in alltså.
 
Nä nu ska jag gå och duscha och sen blir det jobb. Ha en bra fredag!

Mythic oil

Jag var ju och klippte mig igår. Blev bara en uppfräschning och så lite nya produkter. Tänkte för en gångs skull prova en och samma serie på hela köret och eftersom jag ville ha nån slags olja så fick det bli Mythic Oil från L'Oreal. Har inte hunnit testa dem än men ser framemot att göra det, de luktar Miumm!! 😊


Vi har ångrat oss

Han ska heta Pontus i stället ❤


Patrik❤

Igår hände värsta bästa grejen. Mamma ringde och väckte mig och berättade att hon lånat hem en hundvalp kvällen innan och att hon hade tänkt köpa den. Lyckan!!!! Så vi åkte och hämtade honom igår och just nu sitter vi på golvet i hallen och leker. Mamma är på jobbet så jag får hålla sällskap, men det gör jag så gärna!
Ingen kan ju inte bli glad av en sån här liten stjärna. Han ska nog heta Patrik.