linneavikberg

nostalgi

Hej! Idag är det söndag, fantastiskt fint väder och längtan efter ett hus på landet är total. 
Hittills har jag spenderat dagen med att kolla igenom och sortera lite gamla grejer som jag hämtade hos mamma i veckan. Hittade bland annat några gamla skolböcker, skolfotokataloger och ett usb-minne med bl.a lite schysta selfies haha...
Snart ska jag klä på mig och gå ut och njuta lite av det fina vädret innan det bär av mot Ica för jobb 17.00-22.00.
 
Selfie á la 2010

back to business

 
 
I morse ringde chefen på Ica och sa att jag får börja om att jobba om ca 2 veckor. Fick tvärt ångest men insåg att det var bara för att då kan jag inte bara vara hemma hela dagarna varje dag som jag varit nu i typ 5 veckor (!?). Det ska bli kul att göra comeback på ica faktiskt, vi firar 4 år i februari ♥
Dock så kommer jag nog inte ha jättemycket tider så förhoppningsvis kan jag även hitta ett jobb till. Någon som har några tips?
 

Nytt år

 
Ibland blir livet inte riktigt som man tänkt sig.

Sedan senast jag skrev här har det bl.a blivit ett nytt år, jag har hoppat av skolan, jag är arbetslös och inte alls så vältränad som jag planerade att vara (när är man det egentligen haha?). Allt detta låter ganska tragiskt men känns trots allt som det bästa just nu.
Skolan kändes inte rätt, och jag vill inte bara mata på för att jag inte direkt har någon annan plan, så jag hoppade av. Axon-grejen blev inte alls som jag förväntade mig så trots pengar i sjön valde jag att kliva av det med. Nu är jag lite fetare och fattigare men ändå lite lyckligare.
 
Som sagt har jag egentligen ingen plan just nu, men jag tar dagarna som de kommer, orkar inte oroa mig för framtiden och ha ångest över det (som jag haft typ sen.. studenten?), utan nu ska jag bara må bra - i nuet.
 
Okej sorry det där lät djupare än vad det var tänkt. Kanske ska jag försöka bli snygg och lägga ut fina bilder på insta och blogga 10 gånger varje dag och försörja  mig på det.